KONTAKT

SÄLJ DIN BIL

1.

Kolla vilken bil som passar dig, en bra bil kan ge dig en stor besparing av verkstadskostnader, bränsle, skatt och försäkring samtidigt som du kan bistå till mindre skadliga utsläpp för miljön


2.

Ring oss på: 026 10 14 00

Kom in på en fika och ta en provtur i önskad bil samtidigt som du får ett generöst erbjudande för din bil eftersom att vår kvantitet av nöjda kunder bistår till att kunna sälja många bilar snabbare med lägre vinst per bil.

3.


Efter ditt köp så kan du alltid känna dig trygg, vi har just nu många begagnade bilar till salu med upp till 36månader garanti. Vi har Bilar i alla olika prisklasser, allt från billigare modeller till exotiska sportbilar!

Varför är vi bättre än grannen?

Vi är inte en bilrekond eller bilverkstad. Vi gör bara det vi är experter på: Bilhandel, Vi köper och säljer stora kvantiteter av bilar och tar därför en lägre vinstmarginal per bil än genomsnittet.


Förutom att vi troligtvis är den högst betalande Bilhandlaren i Gävleborg så har vi även över 30 års erfarenhet i branchen och vår personal har gedigen utbildning för att erbjuda dig god service och expertis förutom vårt trevliga bemötande.

Vi köper din bil idag!

Klicka på länken nedan och invänta önskat samtal eller mail för att sedan med ett vänligt bemötande få ett bud på din bil över en fika i vår trevliga lokal i centrala Valbo.

Är du i behov av en ny bil?


Då har du kommit rätt! Vi har just nu många begagnade bilar tillsalu med upp till 36månader garanti. Vi har Bilar i alla olika prisklasser, allt från billigare modeller till exotiska sportbilar!


ÖPPETTIDER

Vardagar:   10 – 18

Lördagar:    10 – 14

Söndagar:  Stängt


 
 
 
 
JA
NEJ
 
 
 
 

BOKA EN VÄRDERING


KONTAKT

BYT BIL Reximotor


BYT BIL Reximotor

BYT BIL Reximotor